ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

KARTI-SOFIA.COM е специализирана фирма за почистване и изхвърляне на всякакви отпадъчни вещи и строителни отпадъци до лицензирано сметище със собствен транспорт. Предлагаме на своите клиенти почистване на строителни отпадъци, почистване на тавани, мазета и пролетно почистване на дома и двора.. Имаме дългогодишен опит и добре обучени работници. Доверете ни се!

Почистване на строителни отпадъци

Широкото развитие на строителния сектор води до натрупване на голямо количество отпадъци на строителни площадки: тухли, скрап, остатъци от покриви, остатъци от строителен камък и др. Ние от KARTI-SOFIA.COM предлагаме на своите клиенти бързо, качествено и бюджетно почистване на строителни отпадъци в София и региона. Като допълнение към почистването, ние можем да ви предложим и извозване на отпадъците до регламентирани сметища. Цялата работа се извършва в съответствие с всички законодателни стандарти и изисквания на процеса.

почистване на тавани и мазета

Ние от KARTI-SOFIA.COM предлагаме професионално чистене на тавани и мазета на много изгодни цени в София и региона. Ако и на вас ви се случва всеки път, когато влезете в мазето или тавана се чувствате сякаш сте попаднали в някакъв тъмен лабиринт от боклуци и ненужни вещи и желаете да си спестите тази тежка и мръсна работа не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които ще ви предложат качествено и бюджетно чистене на тавани и мазета в София и региона.

почистване на дворове

KARTI-SOFIA.COM може да Ви предостави професионален екип, който да се погрижи за перфектното почистване на вашия двор. Екипът ни е изграден от опитни и мотивирани за работа мъже, със сериозна физическа подготовка. Ние ще се справим с безпорядъка във вашия двор за нула време и на изключително изгодни цени за територията на град София и региона. Ако дворът ви е претрупан със стари, непотребни вещи, изсъхнали листа, счупени клони, бурени и други не се колебайте да се свържете с нас.

пролетно почистване

Смяната на сезоните е времето, когато човек трябва да се нагласи и настрои към промяната. Екипът на KARTI-SOFIA.COM е насреща, за да ви спести време, като ви предложи услугата Пролетно почистване на дома. Работим на територията на град София и региона, а цените, които можем да ви предложим са изключително достъпни. В допълнение, ако имате стари и непотребни вещи или строителни отпадъци, нашите екипи ще ви съдействат и с извозването им до лицензирани депа за отпадъци.