почистване на маета и тавани

Обикновено не забелязваме кога сме затрупали с вещи и овехтели реликви дома си. Огледайте се, защитата на вашия дом включва и почистване на тавани и мазета. Трупани с години носители на емоционални спомени задръстват всяко тъмно ъгълче до тавана, а слоеве прах, акари и паяжини застрашават здравето ви.

Позволете си да освободите и заредите дома си с нова и позитивна енергия, с повече светлина и простор.

Желаете го, но все отлагате момента да се заемете с почистване на тавани и мазета, обикновено забързани и ангажирани с ежедневието си.

Или махвате с ръка - не ви е по силите сами да се справите с вещи, останали от баба и мама, а и нямате средства и нерви да се заемете с основно почистване и реновиране.

Всички отпадъци ще бъдат натоварени и транспортирани прилежно до определените за целта сметища от общината. Услугата се състои в следните дейности:

УСЛУГАТА ЧИСТЕНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ СЕ СЪСТОИ В СЛЕДНИТЕ ДЕЙНОСТИ:

  •  Изнасяне на стари мабели, бяла и черна техника;
  •     Изнасяне на боклуци и ненужни вещи;
  •     Демонтаж на обемните мебели и боклуци, с цел по-лесно траспортиране;
  •     Сортиране на боклука и нужните вещи, които ще останат в помещенията;
  •     Товарене, извозване и изхвърляне на вещите и боклука за извозване до сметище или регламентирани за целта места за приемане на вторични суровини или рециклиране на стара техника.

Качествената услуга, предлагана от Kartachi.org, в комбинация с най-ниските цени в бранша, ще ни направят желан партньор за Вашите настоящи и бъдещи нужди за изчистване и извозване на стари вещи, задържащи прах и заемащи огромно и ценно място в така необходимата Ви свободна жизнена площ.